Vay Tony sen neymişsin be

Vay Tony sen neymişsin be
Var Mısın Yok Musun’un en renkli ismi yarıştı dün akşam. Tony'nin aldığı paradan çok sıradışı hayatı konuşuldu. Abone olAcun Ilıcalı’nın sunduğu Var Mısın Yok Musun yarışma programında dün akşam yarışmanın en renkli siması Tony Sezer Tezulaştıran yarıştı.

Tony yarışmadan  40 bin YTL kazanarak ayrıldı. Her programda farklı hareketleriyle dikkat çeken Tony'nin final günü de kendine has oldu.

ÜÇGEN VÜCUTLU TONY

Osmanlı dönemine ait bir kıyafetle izleyicinin karşısına çıkan Tony, şovunu yaptıktan sonra kıyafetini değiştirdi. Tony'nin sıradışı hayatı herkesi şaşkına çevirdi. Meğer Tony google ads service bir zamanlar üçgen vücutluymuş. Hatta 1996 yılında Los Angeles'ta bu alanda bir yarışmaya katılmış. O görüntüler ekrana gelince yarışmacılar ve ekran başındakiler adeta şoka girdi.

11 EYLÜL’DE UYUYAKALDIĞI İÇİN KURTULMUŞ

11 Eylül 2001’de New York’taki Dünya Ticaret Merkezi’ne yapılan saldırı öncesinde antika işi ile uğraştığını belirten Tony, dükkanının da yıkılan binalara yakın bir yerde olduğunu belirtti. 11 Eylül günü sabah saat 9’da dükkanında olması gerektiğini ancak uyuya kaldığını anlatan Tony, bu sayede kurtulduğunu ve orada bazı arkadaşlarının yaşamlarını yitirdiğini söyledi. Tony, saldırıdan sonra bir restoran açtığını ancak işlerinin bozulduğunu ve şansını denemek için Türkiye’ye döndüğünü söyledi.

4 YAŞINDAKİ KIZINI HİÇ GÖREMEDİ

Amerika’da tanıştığı Polonyalı kız arkadaşının hamile kaldığını ve ülkesine giderek bir kız çocuğu doğurduğunu anlatan Tony, 4 yaşındaki kızını bugüne kadar bir kez bile göremediğini anlattı.

Var Mısın Yok Musun yarışmasına katıldıktan sonra Acun Ilıcalı’nın kendisini Polonya’ya göndermek için tüm girişimlerini yaptığını belirten Tony, eski kız arkadaşı istemediği için kızını görme fırsatı bulamadığını belirtti. Acun Ilıcalı, şartlar uygun olduğu zaman Tony, Polonya’ya göndermeye söz verdi.

TONY, NE KADAR KAZANDI?

Yarışmaya kötü bir başlangıç yapan Tony, daha sonra durumu düzeltti ve son dörde 2, 500, 40 bin ve 500 bin YTL’lik kutularla girdi. Hamdi Bey, 41 bin YTL’lik teklifte bulundu. Teklifi kabul etmeyerek iki kutu daha seçen Tony, 2 YTL ve 500 bin YTL’lik kutuları açtırdı.

Son ikiye 500 YTL ve 40 bin YTL ile kalan Tony’e Hamdi Bey’in teklifi 16 bin YTL oldu.

’Yokum’ diyerek önünde duran 20 numaralı kutuyu açtıran Tony, kutudan 40 bin YTL çıkınca büyük bir sevinç yaşadı. (televizyongazetesi)

Kategori : GÜNCEL